21 maart 2011: lente, feest van het leven

    Op 21 maart viert Nederland het begin van de lente, ‘het feest van het leven’. Deze dag geeft ons de mogelijkheid om leven en samenleven te vieren. Naar wie gaan je gedachten die dag uit? Hoe neem je even tijd voor jezelf? En, achteraf, wat waren die dag de momenten van goedheid en schoonheid?


Cadeau van het Steunpunt
Levenskunst is voor La Scuola leven vanuit een bewuste levenshouding, wetend dat ‘leven’ mogelijkheden en beperkingen kent. Zonder dat bestaat ‘leven’ niet.
Als het leven even tegenzit, kan een luisterend oor welkom zijn. Van een familielid, vriend of buurvrouw. Of van iemand buiten de eigen kring, omdat dat voor dat moment beter voelt.
De 30 professionele begeleiders van het Steunpunt Levenskunst (een initiatief van La Scuola) zijn gewend om te luisteren. Zij bieden alle lezers van LaGazetta en de leden van de Linkedin-groep La Scuola de gelegenheid om gebruik te maken van hun expertise, tijd en aandacht.
Gedurende de komende drie maanden bieden deze professionals jou een luisterend oor. Zonder kosten en verdere verplichtingen kun je een afspraak maken met een coach/counselor voor een eenmalig gesprek. Een goed gesprek over werk en/of privé. Omdat het soms tegenzit en het ‘zelf-doen’ niet altijd lukt.
Zie het als een cadeau van ons allemaal voor jou, op de dag van het leven.

Dit aanbod is geldig tussen 21 maart en 21 juni. Kijk voor namen en adressen op http://www.steunpuntlevenskunst.nl De deelnemende begeleiders zijn te herkennen aan het sterretje voor hun naam (*)

Salomé Philips http://www.weerspiegelingen.nl is één van die deelnemende begeleiders met een sterretje voor haar naam en heeft inmiddels de eerste afspraken al ingepland.
Leuk, dat dit initiatief van Ria Pool Meeuwse  van La Scuola, Academie voor Levenskunst, zo enthousiast ontvangen wordt 🙂  Wil jij ook gebruik maken van dit “levensgeschenk”, een gratis gesprek over het leven en al zijn ontwikkelingen, schroom dan niet om een afspraak te maken. Voel je welkom,
want om jou gaat het!
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s